Sådan vælger du en Derby Horse

Fordi der er så mange faktorer at overveje, når du vælger en god og overkommelig hævder hest, kan det være stressende. Er denne hest en god investering? Hvilken procentdel af hestens sidste løb er i spidsen? Dette vil spare dig tid handicapping løbet ved hånden og fjerne de fleste af de gætterier. Du vil gerne vide hestens driftsomkostninger, når handicapping det første eller andet løb af jomfru hævder sæsoner.

Når man ser på sidste sæsons løb, tilføje op alle de løb hesten har stået over for, så dividere med 35 løb hesten har haft i fortiden. Dette vil give dig en idé om, hvor hurtigt hestevæddeløb, og hvordan det skal sammenlignes med resten. Det er her dybdegående handicapping kan være meget nyttigt. Denne metode blev brugt før hastighedstal, klasse og form blev opfundet. Det er stadig meget nyttigt, når man forsøger at bestemme, hvad en hest kan tilbyde. Det vil hjælpe dig med at bestemme, hvor fit og klar din hest er til dagens løb ved at se på sine tidligere løb og kortlægge de sidste 10 løb.

En hest, der ikke er i topform, kan være udokumenteret, men den vil helt sikkert være ugunstigt stillet. Dette gælder for alle almindelige løb. Vær forsigtig, når man ser tilbage på løbene sidste sæson med en hest forsøger at vinde, især det første løb. De begunstigede kunne løbe tør for penge inden udgangen. Spørgsmålet bliver så: Hvor mange løb skal hesten vinde for at være en rentabel satsning?

Det er ikke let at handicap nogen hævder race. Men det er sværere at afgøre, om en løber har en realistisk forventning om at vinde. Det er vigtigt at huske, at heste, der bliver uddannet eller ejet af undervisere eller ejere, kan blive presset til et hurtigt løb eller høj pung. Dette kan også føre til hestens lidelser.

Spørg om hestens sidste to løb, eller send et videobånd af de sidste to løb til forbindelserne. Det er svært at skelne de gode og de dårlige oplysninger, bortset fra forbindelser manipulere væddemål willy-nilly. Når Curig har sin statistik på plads, er det tid til at tage et kig på dem og gøre et gæt på, hvor god løberen vil være i dag.

Her er den gode nyhed igen. Du vil være i stand til at forudsige temposcenariet mod Curig, hvis du har adgang til hans tempoforbindelser og tempotal. Gør en simpel substitution analyse, tilføje eller trække point for eventuelle tempo scenario, som du mener kunne være løbet. Derefter skal du tilføje eller trække point fra for hvert muligt scenarie. Endelig kan du mentalt opsummere dem og tilføje et plustegn til totalen.

Det er her du kan finde en hest, der er Frannels ‘, Stouts ‘og i stand til at vinde, selv om det kun er 50-100 km / h. Hesten kan vinde, hvis den gør. Lad dig ikke afskrække. 58% af heste vinde hævder løb er vundet med heste, der har mindst nogle taktiske evner.

For at give dig en bedre idé om trænerens følelser om din hest, vil jeg henvise til hestens tidligere løb i hele artiklen. Det er en god måde at tjekke din mavefornemmelse på. Det viser, at hesten er stærk nok til at håndtere tempoet og bør være i stand til at styre det sidste ben. Derfor anbefaler jeg følgende metode, som fungerer godt i de hævder rækker.

1. Kig efter en hest, der er ved at race sit første løb og har en stor jockey eller træner.

2. Kig efter en hest, der kan bevæge sig i et rimeligt tempo.

3. Husk, at de sidste løb af hesten er på samme hastighed.

4. Hvis jockeyen kører en anden hest, skal du ikke placere dine indsatser på den hest, der vil afslutte banen.

5. Der vil være mange heste, der nemt kan vinde i løbet, og i andre løb, der også kan være over-bet.

Skriv kommentar