De mest magtfulde hemmeligheder for succes

Kan jeg virkelig lære hemmelighederne til succes på vej til at blive en berømthed? Ja og nej. Succes kommer ikke så let, og mange mennesker, der har succes i dag blev på den måde, fordi de ønskede at blive en succes. Der er ingen tvivl om, at du kan lære hemmelighederne til succes, når du lægger den daglige indsats og fokus, der vil få dig der. Der er dog altid den knivtændende følelse af at gøre det og holde værktøjskassen forsynet med ingredienserne.

Du skal lære at håndtere de ydmyge krydderier, der uundgåeligt vil blive tilovers. For eksempel vil du blive bedt om at kaste tilbage, når du har brugt, ikke tilføje til din dyrebare oplevelse med kærlighed, glæde og lykke, som du har fundet. Det er den mest delikate og bevidste handling, du nogensinde vil blive bedt om at gøre.

Der er den intrigerOm madlavning eller madlavning viser. Der er den nysgerrighed om det hele. Du er der bare for at tjene din første million, så du kan købe en luksusbærer. Og endelig, den store ting- en million dollars, så du kan miste din vej rundt. Du er sikker på, at det bliver let, fordi du har fået at vide, at det er det. Hvad sker der, når O.B.E.S bliver kosmisk?

Du fejlbedømmer din virkelighedDen virkelighed er ikke så enkel, som den ser ud til at være. Du fejlbedømmer om din succes. Du tror måske, at hvis du hopper, lander du og har den rigtige tanke, du lander. Det kan ikke være helt så simpelt som du kan give det kredit for at være.

Hvad du kan gøre ved det er at lægge vægt på det. Intet kan være et andet niveau af succes for dig i fremtiden, bortset fra at det er en succes og nå dit mål. I det øjeblik du bliver en succesfuld (fokuseret og praktiseret) person, vil du være mere tilbøjelige til at tage på detaljerne og få, hvad det er, at du bliver nødt til.

Jo mere afhængig du bliver af, hvad der sker med dig, at du virkelig tror det eller føler det, jo mere sandsynligt er du at nå dit mål. Begyndende med den måde, du kost og tænke får dig tilbage på sporet. Du står op. komme i bilen, som du har været defineret til og begynde din auto-pilot ophold-in-the-journey, tænke som en vinder, gøre som en vinder.

Du bliver nødt til at tilgive og glemme, men du er nødt til at lægge søjlen og lægge fundamentet. Hvis du ikke bygger det de, hvem er? Du kan enten blive en succes, eller du kan være et mislykket offer. At opnå succes er ikke et spørgsmål om held, hvor stjernerne er justeret, og den rigtige vil banke på, eller du er ikke velhavende. Når du lægger en daglig dedikation til din personlige udvikling – vil du nå dit mål med vejen til succes som din sunde fornuft. Den daglige indsats, du lægger ud, vil bane vejen for dine oplevelser, der er positive og vil meget mere sandsynligt føre dig til dit mål.

Det er okay at stoppe nuJeg har givet dig råd nok til i dag, men at lære at få succes behøver du måske ikke. Der vil dog være andre dage, hvor der sker noget med dig, og resultaterne får det til at se ud som om du har brug for mere.

Indrøm sandheden; For tiden aldrig at løbe tør. Hvad hvis du har stoppet de få gange, du satte spørgsmålstegn ved din egen succes og dine mål. Uden tvivl kommer al frygt, tvivl og tolerance et eller andet sted fra. Hvorfor holder du dig tilbage nu? Så vil din daglige praksis arbejde for anden gang, når det ikke vil være nødvendigt? Tilstå det.

Hvad jeg mener om dette er, at tidligere i dit liv, du accepterer det, og efter et stykke tid, du ikke. Nu er vi alle nødt til at tænke på nogle områder eller områder af vores liv, hvor vi er i tvivl, frygt og tvivl om deres virkelighed. Husk, at disse følelser af tvivl er større end følelsen af succes med tvivl om dig selv, ellers ville du allerede have nået dine mål.

Lad styrkerne og den positive side af dit liv skinne igennem og give slip på følelsen af tvivl, frygt og bekymring. Dette kan tage nogle disciplin og praksis, men det er det værd! Du behøver ikke mig til at fortælle dig, at du vil føle dig mere bemyndiget og stolt, end du kan fortjene, og jeg ved, det er sandt for dig.

Okay, jeg har sagt det. Det er på tide, at du ved, hvad du kan forvente. Succes er passerer gennem dig på vej til dig. Men er du klar til at modtage det, acceptere det, eller har du stadig holde tilbage og fortryde det? Bare fordi du ikke er helt ankommet endnu; ikke nægte dit værd eller din ret til at blive en succes.

Du ved ikke, hvad der venter dig, men du kan spille din rolle, som om du har. Du er stadig lære, voksende og oplever.

Skriv kommentar