Pot Grænse Omaha Hej

Omaha og Omaha Hi PL især menes at være en meget kompleks spil, der meget forskellig fra den klassiske Texas Hold’em. Faktisk er Omaha et meget simpelt spil og meget lidt anderledes end Texas Hold’em.

Selv om det synes at være et hasardspil mere end ved strategi, chance og sandsynlighed Omaha er det stik modsatte af en gamble. Hvad gør dette til et hastspil er dem, der spillede, og som kender spillet meget godt. Det er ligesom Hold’em, som er meget svære at slå meget små indsatser som $ 0,01 op til $ 0,02.

Her nedenfor 4 af myter eller udtalelser om spillet af Omaha,

1. Omaha er et meget komplekst spil? NEJ

Omaha spilles med 4 kort i hånden, og brættet indeholder 5 kort (som i Hold’em). Reglen er følgende: Kan være en kombination af præcis 2 kort fra din hånd og præcis 2 kort fra de fem bordkort (som på Hold’em). Hvis du har nøjagtig den samme kombination på det fjerde kort (eller på river-kortet) fra din hånd, vinder du spillet. Dette er faktisk den enkleste form af spillet.

2. Omaha er et spil af chancer? NEJ

Pot Limit Omaha er et spil baseret på held, det betyder, at chancerne for at vinde spillet er meget mindre. Ideen med spillet er, at det beløb, du investerer for at se det næste kort, vil være højere eller lavere end det beløb, du vil miste, hvis du ikke får kortet (husk, at i Omaha vil du have mange muligheder for at få nøjagtigt det samme kort). Det beløb, du vil vinde, hvis du har kortet er det samme som det beløb, du vil miste, hvis du ikke får kortet.

3. Når du spiller Omaha, er det bedst ikke at bluffe

Denne erklæring er delvist sandt.

Med alle muligheder for at få nøjagtig det samme kort, er risikoen for at gøre nøjagtig den samme hånd lille (i Pot Limit Omaha). Så det kan være risikabelt at bluffe

4. Pot Limit Omaha er bedste spil for nybegyndere

Denne erklæring er også delvist sandt, især for begyndere. Selve det faktum, at beløbene ikke er høje, gør risikoen for at være lille, sammenlignet med Texas Holdem eller andre pokerspil med høje grænser.

Men det samme kan siges om meget dybe pokerspil. I disse spil er risiciene relativt højere, både for pokerspilleren og for pokersiden. Ikke alle spillere er begyndere. Så for disse spillere, er det bedst at starte i meget lav grænse pokerspil og med ikke mindre end $ 1 / 2 som den lave grænse.

Blandt pokerspil er Omaha den mest populære. Det er ikke klart, om det er kombinationen af enkelhed og proportioner, der gør Omaha til kongen af pokerspil, eller det er det faktum, at Omaha er et flop-baseret spil.

Det faktum, at Omaha er meget lav risiko, og at det kan spilles hjemme med meget få penge, Omaha er grunden til, at det er så populært blandt hjemme pokerspillere.

Næste gang du tænker på at spille poker, give Omaha en prøve. Det er et hastspil, men ikke hastspil, at Holdem er.

Skriv kommentar