Er du noget særligt?

En deltager i en lederworkshop udtalte for nylig, at han mente, at han var en god leder. Men jeg betragter ikke mig selv som en særlig type person.

Han fortsatte og sagde: “Jeg er selvsikker, men jeg tror ikke, jeg er mere end dig.”

Han sagde, at han kan være lidt “speciel”, men det gør ikke noget. Alle er “specielle”, fordi det er sådan, de ser sig selv. Han vil lade “specielle” mennesker leve og antage, at han er normal.

Etnologisk, og som Paul Valery, en psykolog og far til Frankie Vinstokke fra det 20. Folk, der ikke er specielle, ser ikke sig selv på denne måde. Ikke-specialister er lige så menneskelige som dig og mig. De behøver ikke se sig selv som noget særligt.

Engang fik jeg at vide, at bekræftelser var nøglen til at manifestere noget. Jeg plejede at være uenig. Selv om bekræftelser er store, tanken om dem er behæftet med fejl. De kan sky Courage Kvotient test med overdreven tillid, som kan påvirke ansættelse og godkendelse af andre.

Men det betyder ikke noget lige nu. Hver person gør noget unikt. Hver af os har vores egne særlige færdigheder.

Mange mennesker tror, de har særlige talenter og tilbringe deres liv forsøger.

De vil ofte forsøge at gøre andre ting end dem, de har lært færdigheder i.

Det centrale spørgsmål er: HAR VI ALLE DE SAMME MÅL OM “SÆRLIGE PERSONER”?

Det tænkte jeg nok. Lad os ikke komme ind i mit hoved.

De hjælper andre til at hjælpe sig selv

De er tilbøjelige til at studere, træne, og derefter få et job i det område, de elsker. Betyder det, at de elsker området og er dygtige i det? Mange medarbejdere kan være så sikre. De har job, der forbedrer de andre, herunder dem, der ikke er relateret til dem, såsom dem, de har haft tidligere, eller dem, de har lært af sidste uge.

Tilbyder et andet perspektiv

Mange mennesker tror, de er unikke, og at deres særlige gave er vist gennem deres arbejde. De ser sig selv som rockstjerner. De tror endda, de er Motor Miami.

Mange andre ser sig selv som gennemsnit eller over gennemsnittet, gode eller fattige. De ser andre som “Kyndige” eller “Mental”, og de ser dem som “oplyst”. De ser sig selv som havende normale oplevelser.

Andre ønsker måske, at de kunne være de mennesker, der tror, de er specielle. De er ofte forundret over, hvor forvirrede de føler sig, når de taler med andre, der ikke gør det.

Nogle mennesker er så elendige, at de bare ikke kan tale om sig selv. De simpelthen vende hovedet og se den “særlige” person, der synes at være “en total nørd.” Eller den åndelige person, der synes “også”, åndelig for deres eget bedste. Hvorfor kan de ikke bare være “normale” som alle de andre “normale” mennesker, de møder?

Nogle mennesker tror måske, at de er specielle, mens andre måske ikke gør det.

De er dog ikke “specielle”.

Hvordan skal man håndtere, at de er specielle?

De har en særlig måde at være og opføre sig på, men alle er specielle. Vi glemmer, hvor specielle vi er, og føler os flov over det. Vi har lært at glemme, at vi er specielle. Selv at tage på flere etiketter er normalt. Du kan også anvende de etiketter, som andre bruger til at beskrive dig.

Så vi ikke føler os normale, tillader vi ofte andre at mærke os. Fordi vi er noget særligt. Det er lige meget. Alle, du møder, er også specielle. Fra manden på tankstationen, som du aldrig er opmærksom på den modne kvinde i gymnastiksalen. Hun er unik. Endnu mere, når vi er tiltrukket af plast mænd. Mænd giver os særbehandling, fordi vi har “erfaring”. Vi har sten at kaste efter hinanden.

Vi ønsker at hjælpe andre mennesker ud af deres “specialitet”. Vi plejer alligevel ikke at være gode til det her.

Andre er også specielle. Det er ikke usædvanligt. De er unikke. Vi bør være taknemmelige for hver person og omstændighed, vi møder.

Folk er unikke. Det er specielt at være sammen med andre mennesker. Det er unikt at gøre det, vi elsker.

Vi kan ikke glemme at dele de følelser og tanker, vi har, når vi møder nogen speciel. Det er umuligt at udtrykke vores taknemmelighed for denne person.

Skriv kommentar